OVER ROOS EN DOORN

Roos en Doorn is een middelgroot elektrotechnisch installatiebedrijf dat in 1983 is opgericht. Het bedrijf is gevestigd aan de Fruitweg 234 te Den Haag.

Veelzijdig | Betrouwbaar | Deskundig

Roos en Doorn Electra B.V. is een gevestigde naam in elektrotechnisch Nederland en zelfs ver daarbuiten. Relaties met onze opdrachtgevers zijn duurzaam en gaan niet zelden decennia terug. Dat is niet zo vreemd, want kiezen voor Roos en Doorn is kiezen voor zekerheid, deskundigheid en totaaloplossingen. Onze dienstverlening houdt namelijk niet op bij de contactdoos. Ook de aanleg van uw datanetwerk, telefoon- of beveiligingsinstallatie gaan we niet uit de weg. Ons moderne, goed uitgeruste bedrijf is slechts in dat opzicht een tikkeltje “ouderwets”: de klant is bij Roos en Doorn nog altijd koning en kan rekenen op een “vorstelijke” behandeling.

Veelzijdig

“Als je klanten zou vragen wat ons van anderen onderscheidt, dan zal het woord service regelmatig vallen”, aldus de directeur. “Service in brede zin, dat wil zeggen: het bieden van totaaloplossingen. Maar ook in enge zin, namelijk dag en nacht klaar staan voor de klant.
Daarnaast doen veel bedrijven hun voordeel met onze eigen ontwerpafdeling, waarmee we bedrijven en organisaties maatwerk kunnen leveren.”

Betrouwbaar

“Hoe breed die service wordt gewaardeerd, blijkt wel uit de diversiteit van onze klantenkring.
Zo werken we voor verschillende verzekerings- en oliemaatschappijen, reisorganisaties, zorginstellingen en lokale en nationale overheden. Ook letterlijk gaat onze dienstverlening heel ver. Zo liggen er in Parijs en zelfs op de Nederlandse Antillen netwerken en systemen, die door Roos en Doorn zijn aangelegd. Het zijn stuk voor stuk organisaties die mogen rekenen op uitsluitend het beste materiaal van vooraanstaande leveranciers. Verder zijn we authorised installer van datanetwerken en Borg installateur van beveiligingen.”

Deskundig

“Om de kennis van onze medewerkers geheel in pas te laten lopen met de technologische ontwikkelingen, gaan onze medewerkers, zoals van een erkend leerbedrijf mag worden verwacht, regelmatig op cursus. Omdat we een deskundige en flexibele instelling hebben, zijn we gewend om onder (tijds)spanning te werken. Uiteraard werken we volgens de voorschriften van het Nationaal Centrum voor Preventie, waarvoor we eerder het certificaat BORG Technische Beveiliging ontvingen, en zijn we aangesloten bij Uneto-VNI. Wat verder niet onvermeld mag blijven is het feit dat Roos en Doorn regelmatig in bouwteamverband opereert en met veel partijen in de markt samenwerkt. Hierdoor weten we heel goed hoe de markt in elkaar steekt en zijn we tot op het hoogste niveau de ideale gesprekspartner.”

Contact

Niet leesbaar? Verander de tekst captcha txt

Vul hier uw zoekopdracht in en druk op Enter